13 dagar och ett brett leende

smile

Göteborgsvarvet och SM i halvmarathon börjar närma sig med stormsteg…

Hur är då formen? Jo, den kunde absolut varit bättre. Kroppsligt sett är jag inte helt återställd efter sjuklikheten. Men på god väg. Nu är det sista veckan med tuff träning innan en riktigt lugn vecka för att försöka komma i fas så gått det går.

Intervallpassen har jag nått en hastighet på under 2:90 vilket bådar gott. Tyvärr har jag dock ej kunnat springa något lopp. Vilket resulterat till att jag är och kommer vara väldigt nervös. Men det har jag fixat tidigare :).

Hur har då träningen varit? Jo, givetvis har jag legat i trots känningar i en övertränad led i min högra fot. Försökt alternera så gott det går. Kvällen bestod av ett cross-pass på Friskis & Svettis tillsammans med mycket bra sällskap. Cross innebär löpning samt styrka i ca 75 min.

Morgondagen består dubbla pass och givetvis med ett leende på läpparna. Fått många som poängterat att jag inte ler på mina bilder då jag löper. Om det hade varit bra för min kropp så hade jag sprungit med en tallrik havregrynsgröt i min ficka och bara sprungit hela tiden :). Därav bjuder jag på en bild med ett brett leende :).

Kommer i veckan att synas i Skövde Nyheter och där har jag lovat att personligt rekord skall sättas. Jag ljuger aldrig och håller vad jag lovar.. Skall göra mitt bästa! 🙂

Har haft svårt att ta på och av mina byxor p.g.a. min fot men istället för att gräma mig över det så gäller det att se möjligheterna. Länge sedan jag kände att det fanns så mycket energi i min kropp som det gör nu :).

“När en dörr av lycka stängs, öppnas en annan; men ofta ser vi så länge på den stängda dörren att vi inte ser den som har öppnats för oss.” – Helen Keller

Sov gott! 🙂

 

 

Lämna en kommentar