Ta risker, chansningar & 2.5h stafett

flaggan2

 

Morgonen började med ett sms tätt följt av ett samtal där jag fick frågan om att vara med i 2.5 timmars stafett. 2 dagar innan Göteborgsvarvet.. Svara Ja/nej?

Haft en helt underbar dag men 15 kilometers löpning i strålande solsken och oerhört fint och varmt väder. Dagen började med att sola, och som jag brukar nämna så är motgångar bra. Dagens “motgång” var att jag insåg att solen börjar förflytta sig och jag får en märklig bränna. Så vad gör man? Jo, man anpassar sig. Precis som Charles Darwin förespråkade.

Sedan kan jag väll tilläga att jag sett en bild från en i USA som gjorde “flaggan” och kom lite längre upp med bena, så jag gjorde detsamma :).

Precis som jag inledde med så fick jag förfrågan att springa ett stafett lopp i Rankås med 2 andra duktiga löpare. Då det skall vara 3 stycken i varje lag. 2 dagar innan Göteborgsvarvet.. Planen har ju varit att ta det lugnt veckan innan men jag gillar utmaningar.

Det handlar om att springa så långt som möjligt under 2.5 timmar. Givetvis så tackade jag ja! Enkelt att planera in när man är singel och kan köra på för fullt igen och må bra :). Vet att jag efter loppet inte kommer att ångra mig. För som vanligt så kommer jag ångra mig när jag väl springer men efteråt så ler jag som aldrig förr och bara mår.

Återkommer mer om det när det närmar sig. Nu blir det att ladda med sömn inför morgondagens 3 pass. Eventuellt 3 konditionspass. Vi får se 🙂

“It’s in the moment of your decision that your destiny is shaped.” – Anthony Robbins

Lämna en kommentar