Vill du stötta mig?

Att träna flera gånger om dagen på elitnivå och alltid försöka prestera sitt bästa är tufft. För att allt skall fungera som jag önskar behövs all hjälp jag kan få. All form av sponsring är välkommet.  Det är till stor hjälp för att jag ska komma närmare mina mål mot bättre tider.

Vad kan jag erbjuda er?

Som min samarbetspartner kan jag erbjuda dig reklamplats på min hemsida, tryck på kläder etc.

Jag kan även erbjuda er föreläsningar och friskvårdsaktiviteter som gynnar och glädjer era anställda. Du och dina anställda kanske behöver en spark i baken att komma igång med träningen eller en bättre kunskap om hur man ska nå sina mål? Givetvis skräddarsyr vi eventuell aktivitet efter era önskemål och behov.

Som min samarbetspartner ser jag självklart till att presentera er på bästa sätt och få er att synas på bästa möjliga sett.

Är du intresserad av att stötta mig i min satsning mot bättre tider? Tveka inte kontakta mig!

Lämna en kommentar